Latest tweets #pesansambat


RT @Jowo_Njawani: Mbuh kui ngadepi perkoro loro ati mergo ditolak, opo babagan sing marai seneng. Dan ojo lali nek ternyata Besok wes senin…
RT @Jowo_Njawani: Soko : Aku Kanggo : Aku Rausah sok kuat, awit saiki kudu sayang marang awake dewe disik sedurunge sayang liyane. #Pesa…
RT @burzzza: video tutorial : Intermediate to Advance cryptocurrency Trading Strategies beli online https://t.co/XDF8cv9jj1 #PesanSamb…
Menilai orang baik atau tidaknya jangan sekali-kali dari dunia maya, orang yang terlihat baik di dunia maya belum t… https://t.co/HtoSDqYy6Q
RT @Jowo_Njawani: Soko : aku Kanggo : aku Sing kuat, sing jembar atimu. Piye wae kahanane kowe kudu iso nglakoni kabeh iki. #PesanSambat…
@nksthi Dari : aku Untuk : aku Pesan : tolong segera bergerak agak mundur, perbanyak ngaca, dan lekas tau diri. SEMANGAT!! #PesanSambat

close