Latest tweets anuar

loading...

RT @rztlmaisa_: im a clingy person. sorry if i buat you rimas. i just need your love, time and attention. i miss you 😔
RT @bellakhann: Siapa tengah broken ? Boleh bagi tahu tak sebab apa korang broken sekarang ni ?
RT @zamzlhlmy: don’t let balenciaga see this https://t.co/nE9JbCVT34
RT @shapitrazak: wanna delete all of my socmed account
RT @jentikhati: Sihir Pemisah. Benar jodoh dan kurniaan anak itu adalah ketentuan dari Allah. Tapi ingat ada manusia2 jahat yang nak memin…
@fatihahabfatah Kena reject tk skit sgt yg sakitnya dia ckp dia suka kita jugak pstu next week nya couple dgn perempuan lain
@fatihahabfatah Kena reject tk skit sgt yg sakitnya dia ckp dia suka kita jugak pstu next week nya couple dgn perempuan lain
RT @SEGEGO_GobOax: Héctor Anuar Mafud, Srio Gral de Gob el día de hoy atendió diversos asuntos: 1. Problemática en el Ayto d Sn Jacinto Ami…
RT @SEGEGO_GobOax: Héctor Anuar Mafud, Srio Gral de Gob el día de hoy atendió diversos asuntos:
1. Problemática en el Ayto d Sn Jacinto Ami…
mari la kenyangkan peyut apai open house
mari la kenyangkan peyut apai open house
@ezzatinuriffah Suruh dia belajar istinjak & mandi wajib dulu.
@ezzatinuriffah Suruh dia belajar istinjak & mandi wajib dulu.
RT @JJMOCHIJJ: Jimin once said his stage aura changes depending on his outfit and general atmosphere and here's proof https://t.co/rqQj5THe
RT @JJMOCHIJJ: Jimin once said his stage aura changes depending on his outfit and general atmosphere and here's proof https://t.co/rqQj5THe…
RT @nurhaa_fiqahh: Tiber CGPA jadi trending 😌 CGPA bg saya ialah usaha. Usaha untuk dpt gred yg baik. Kedua, rezeki. Kau ingat seronok ke…
RT @nurhaa_fiqahh: Tiber CGPA jadi trending 😌

CGPA bg saya ialah usaha. Usaha untuk dpt gred yg baik. Kedua, rezeki. Kau ingat seronok ke…
@afifaiman_18 Iconic ni. Aku nk gi. Kimi no nawa
@afifaiman_18 Iconic ni. Aku nk gi. Kimi no nawa
@_KhaledaSuhaimi @shahrilmazwe Hati beso ni akan protect awak, hati kecik selalu kecikkan hati awk
@_KhaledaSuhaimi @shahrilmazwe Hati beso ni akan protect awak, hati kecik selalu kecikkan hati awk

close