Latest tweets dilarani

loading...

RT @JombloKemaki: Ojo nesu di ece, ojo nesu direndahne, ojo kecewa dilarani, ojo nesu disepelekne. Pendekar arepo di dangak-dangakne koyo n…
Cinta tak harus memiliki dap, koyo aku iki lo. Kerep dilarani iseh bakoh wae. Jodoh wes eneng seng ngatur kok mbok… https://t.co/uedkQWucAy
RT @ridwan_mr10: @didikempotid Dilarani malah dijogeti tanpo ditangisi
RT @shilvyhola: Matursuwun gusti sampun diparingi ati sing bakoh Bab dilarani wes biasa,babditikung wes ora ketulung,bab ditinggal pas lag…
Bab dilarani lanangan ngasi katam https://t.co/6IXfvNKEoo
Bab dilarani lanangan ngasi katam https://t.co/6IXfvNKEoo
@lkmn_rastafara Yo rapopo mas. Timbang nandi nandi berdua tapi dilarani atine
@lkmn_rastafara Yo rapopo mas. Timbang nandi nandi berdua tapi dilarani atine
Wes kulino dilarani, dadi nek meh nglarani aku langsung wae rasah kesuen. Aku ki ra piepie bakalane, meh le nglara… https://t.co/pM4lI7oLdV
Wes kulino dilarani, dadi nek meh nglarani aku langsung wae rasah kesuen.  Aku ki ra piepie bakalane, meh le nglara… https://t.co/pM4lI7oLdV
@nksthi Nek pas dilarani yo enak, karo rodok tipsy sitik”🤣
@nksthi Nek pas dilarani yo enak, karo rodok tipsy sitik”🤣
Seko opo atimu kuwi kuate ngungkuli wesi,lan ngadek jejek senajan dilarani Tetep kuat koncoku #SobatAmbyar
Seko opo atimu kuwi kuate ngungkuli wesi,lan ngadek jejek senajan dilarani
Tetep kuat koncoku
#SobatAmbyar
RT @ErinOktf: Ojo kesel dilarani, diidak idak, dicangkemi, dibosok bosokke, disia siake, Tetepo dadi wong apik, mergo dadi wong apik kui r…
RT @ErinOktf: Ojo kesel dilarani, diidak idak, dicangkemi, dibosok bosokke, disia siake, 
Tetepo dadi wong apik, mergo dadi wong apik kui r…
@HWidjanarka Ayu tapi dilarani terus yo gk onok guna 🙃 Ngapain kesana, orang kmaren aja kamu gk nyamperin aku!!!
@HWidjanarka Ayu tapi dilarani terus yo gk onok guna 🙃
Ngapain kesana, orang kmaren aja kamu gk nyamperin aku!!!
RT @_Ambyar: Soal perasaan ngene dap, semisal koe pernah dilarani yowesben rasah genti nglarani, wes tinggalen lungo sing luwih apik iseh a…
RT @_Ambyar: Soal perasaan ngene dap, semisal koe pernah dilarani yowesben rasah genti nglarani, wes tinggalen lungo sing luwih apik iseh a…
RT @marcellrela: Hanek wong wongan ko aku ngene meh diapusi po dilarani lak yo tep cengengas cengeges tok to
RT @marcellrela: Hanek wong wongan ko aku ngene meh diapusi po dilarani lak yo tep cengengas cengeges tok to
Lanangan ngerti ora sih nek cah wedok iso nglarani awak mergo nahan kesabaran nggo ngadepi kelakuanmu. Iki kancaku… https://t.co/4D3tWOAMhq
Lanangan ngerti ora sih nek cah wedok iso nglarani awak mergo nahan kesabaran nggo ngadepi kelakuanmu. Iki kancaku… https://t.co/4D3tWOAMhq

close