Latest tweets dilarani


@TweetkuWagu Berarti isih uwong kang nek isih sok dilarani😂
Urip dipaido, mati ditangisi, waras dilarani... Menungso😗🤪
RT @yanpiann: Soyo gede soyo ngroso ora wedi dilarani atine,tapi wedi masa depane suk uripe koyo ngopo.
RT @rasahbapersu: Dino minggu sasine juni ,ojo kesuen leh menunggu ,Endinge ndak gur dilarani 🍂
RT @rasahbapersu: Dino minggu sasine juni ,ojo kesuen leh menunggu ,Endinge ndak gur dilarani 🍂
Soyo gede soyo ngroso ora wedi dilarani atine,tapi wedi masa depane suk uripe koyo ngopo.
RT @Pakethematayam1: Urip dipaido, mati ditangisi, waras dilarani! @mbuhraweruh_ @Kulinobareng_ @yowesss_maapp @erynnrm @tweetRakyatku
@WidiyanSetiya_ @imfinecuk @Melylhia durung pengalaman ngregani wong biasane durung pernah dilarani
RT @rasahbapersu: Dino minggu sasine juni ,ojo kesuen leh menunggu ,Endinge ndak gur dilarani 🍂
ben dino dilarani tapi tetep lanjut.sampean idaman mbak😂
RT @rasahbapersu: Dino minggu sasine juni ,ojo kesuen leh menunggu ,Endinge ndak gur dilarani 🍂
@bodoamatnin @nengquietgirl Sabar terus nganti dilarani jingan
RT @rasahbapersu: Dino minggu sasine juni ,ojo kesuen leh menunggu ,Endinge ndak gur dilarani 🍂
RT @rasahbapersu: Dino minggu sasine juni ,ojo kesuen leh menunggu ,Endinge ndak gur dilarani 🍂
@untuk_luka Ini ceritane bar dilarani terus dadi puitisss bgt?

close