Latest tweets keluar


Akhirnya pekerjaannya selesai, dengan segera melangkahkan kakinya keluar dari gedung itu; setelah berpamitan tentun… https://t.co/evt91kghU7
@CoklatMunchys Aku save tapi aku ingat phone ni problem ke apa tak keluar nama hahahahahahah memalukannn
RT @tufairies: Keluar dengan makwe Makwe: *dalam kereta* mengidam roti canai la Makwe: *tengah shopping* jap lagi kita makan roti canai t…
@CeKopi Udah keluar kota, dulu pas masih di solo ya favorit Papua Wamena di seling beras kencur, owh sekarang dah n… https://t.co/4o1Wc7LWEj
RT @RotibakarBangzu: Buat yang lagi males keluar rumah atau masih lembur dikantor..Roti Bakar Bang Zu bisa di order via Go-Food di aplikasi…
Can someone please tell me apa beza Langit dan Utara ni??? sejak lagu ni keluar, tu je aku fikir. Maksudnya apaaaaaaaaa ya Allah
@ShoutOut3Sub "Kiw." Siulan andalan Aal keluar ketika melihat cewe jalan di depannya.
Ye lah kekwa ak je fakkk kan. Lps ni tak yah lah ajak ak keluar . https://t.co/vaI5pEqrR5
Ye lah kekwa ak je fakkk kan. Lps ni tak yah lah ajak ak keluar . https://t.co/vaI5pEqrR5
Keluar mah keluar aja sana anjing
Keluar mah keluar aja sana anjing
RT @anyeonghasaebo: Nielwink mmg tanak keluar bilik ke camne ? Daniel : “Too many bugs outside” Jihoon : “playing games 24/7 no time for…
RT @anyeonghasaebo: Nielwink mmg tanak keluar bilik ke camne ? 
Daniel : “Too many bugs outside” 
Jihoon : “playing games 24/7 no time for…
RT @tufairies: Keluar dengan makwe Makwe: *dalam kereta* mengidam roti canai la Makwe: *tengah shopping* jap lagi kita makan roti canai t…
RT @tufairies: Keluar dengan makwe

Makwe: *dalam kereta* mengidam roti canai la

Makwe: *tengah shopping* jap lagi kita makan roti canai t…
@xiumeenie Tahu takpe. Bukan main banyak air mata dia keluar 😂
@xiumeenie Tahu takpe. Bukan main banyak air mata dia keluar 😂
MANA INI BERITA RESMINYA ALEXIS KELUAR???
MANA INI BERITA RESMINYA ALEXIS KELUAR???
Mau kirim email... keluar ke warung kopi plus wifi.. pesan kopi susu dan indomie rebus. Depan warung ada bapak... https://t.co/eYhAkSmu1e
Mau kirim email... keluar ke warung kopi plus wifi.. pesan kopi susu dan indomie rebus. Depan warung ada bapak... https://t.co/eYhAkSmu1e
@AmrlAshrf Hahah sabar lah. Mikhi ni buat hal tak nak keluar. Kau lek je by esok petang confirm ah tu
@AmrlAshrf Hahah sabar lah. Mikhi ni buat hal tak nak keluar. Kau lek je by esok petang confirm ah tu

close