Latest tweets keluar


Tengah feeling nak sedih tetibe keluar lagu raya😑 dahla tahun ni raya KL😭
RT @puertanico_: Dengan sukacitanya saya ingin mengingatkan rakan rakan di twitter, termasuk lah diri saya sendiri, tweets yang anda like b…
RT @SyedSaddiq: Dah 2 orang menangis keluar. Tak sampai 40minit pun lagi. Damn. #HalaMadrid
@Amirul_Idham_ Kan. Takde perkataan yg nak keluar dri otak kau tu en
RT @sfeanrdin_: Aku pilih untuk diam daripada bersuara sebab seribu yang dipendam dalam hati lebih baik daripada sejuta perkataan yang kelu…
RT @FayyanFreaks: Dalam game ni salah banyak buat salah dia kena banyak betulkan salah dia , so tak salah kalau dia keluar untuk betulkan s…
RT @sfeanrdin_: Aku pilih untuk diam daripada bersuara sebab seribu yang dipendam dalam hati lebih baik daripada sejuta perkataan yang kelu…
YESSSSS yes yes woi makan tuh kmrn2 simpen bale di bench sekarang dia keluar bikin menang final lololol
Fans Real kena berterima kasih pada Ramos, kalau Salah tak keluar mybe result jadi lain, tapi Karius tu pun lain ma… https://t.co/W3aMJ4aj4V
RT @MissMujahidah: Tak kisah perempuan atau lelaki, sebelum keluar ke mana-mana paling ringkas pun tolong amalkan doa ni : أَعُوذُ بِكَلِ…
RT @andihiyat: 👩 Nga puasa ya? 👨 Puasa 👩 Mulutnya koq nga bau? 👨 Kenapa kaget? Banyak koq yang bau mulutnya wangi tapi kata-kata yang su…
@JDadakan Pake janji2 yang keluar dari mulut dia 😣
RT @MuazRahim98: Keluar Terawih ttiba dpt surat ni kt depan keta aku, punya minimal kemik tu smpi aku pon xperasan smpi lah bca surat ni, t…
asal ga keluar jiwa jiwa pedo nya ya om wkw https://t.co/EajVYo3UsA
@gumilanghidayat Itu bukan jawaban bos hahaha jawab dulu jawaban gue. Gelar eropa udah selengkap juve belum? Jangan… https://t.co/CcEW19ino0

close