Latest tweets keluar

468x60

@baejhv awas aja pas belakangan setannya keluar semua :(
Mengalir air mata. Lagu raya dah keluar.
RT @Dimadimana: orang agama lain semak alquran pun boleh jadi islam. dah kenapa orang islam semak alquran boleh keluar ajaran baru pulak ni…
RT @lawak_hangit: Antara perkara selalu TAK JADI : 1. Keluar dgn kawan 2. Tidur awal 3. Jangan buat kerja last minute 4. Jaga makan 5. Nak…
Result dah keluar 💔
RT @Mentimoen: Kamu terlalu optimis. Itu lulusan madrasah. U/ jadi pabrik bayi, tukang masak cuci, cewek ga perlu sekolah. Keluar rumah aja…
Dan yang lagi best, online transaction pun dapat point pada kadar berganda-ganda yang sama juga. Tak payah keluar rumah #AmBankBonusLink
RT @AbangNetizen: Keluar Mani Ketika Puasa.. Batal ke tak.? - Ustaz Azhar Idrus Mohon sebarkan kepada semua warga NETIZEN Moga faham.…
RT @lawak_hangit: Antara perkara selalu TAK JADI : 1. Keluar dgn kawan 2. Tidur awal 3. Jangan buat kerja last minute 4. Jaga makan 5. Nak…
Veronica & Valerie dah keluar, tapi masih ada Clara, semoga Indonesia bertahan sampe Top3 👠 #Asia'sNextTopModel… — https://t.co/GnXw7BWd0R
RT @makhlokmacho: Aku baca list perkara yang batalkan puasa. hikmah nak cabut gigi.. "Meninggalkan Solat" Tidak Sah Puasa. sila keluar dari…