Latest tweets nempur

loading...

Arep e gak kerjo iki yo ndak enek duit dinggo nempur :(
Moball moumet.. wes resiko golek digawe nempur beras
@zurindadkha_ beras menthik wangi sekilo piro jur? tak nempur
@Jukinnn Yo nempur yo liyane lah juk 😏
@Jukinnn Wayae nempur makane jaluk jatah 🤭
@afifirfnn Bali ki sangoni duet nggo nempur
@azizizzatii Ohiya lali mau bar nempur :v
@wulanajaoke @jawafess Lah kan iso masak dewe ta, ojok susah2 banget. Kesehatannyaa iku lo luwih penting. Nempur be… https://t.co/UPMfFytjA6
tolong yang miskin mending buat nempur jangan beli ginian. https://t.co/UAT8wp1PBs
@rdabe_ sek kak, bul berase entek rung nempur
@rdabe_ sek kak, bul berase entek rung nempur
@kenedikono Kaos nya bisa buat nempur berkilo kg.
@kenedikono Kaos nya bisa buat nempur berkilo kg.
@seashone @iKONisMyBee "tuku beras" Tapii istilahnya tuh "nempur" sih wkwk
@seashone @iKONisMyBee

close