Latest tweets pilih aku


Bismillah, kamu yang aku pilih 😇
Sama macam aku. Dah puasa ke 6 dah puasa seorang diri. Pergi bazar seorang diri. Pilih makanan kat bazar seorang di… https://t.co/jnx3jj4Qoy
dan jika tamatnya hubungan kita ini syang kau lah seorang yang ku sayang selamane. kau dihati ini.. jika dia lebih… https://t.co/CVZ1Hzymcu
RT @KhairiAnnuar: aku fall in love betul dengan sorang perempuan yang dekat mydin bbu tadi. aku nampak dia time naik escalator, then terser…
RT @shitlicious: Kalo kamu dikatain "ansos" sama temen2 gara kamu lagi pilih me-time dibanding nongkrong, jawab aja: "Kawan.. kadang bahag…
Apapun keputusanmu, apapun jalan yg kau pilih aku yakin itulah yg terbaik asal kau lakukan dengan sepenuh hati @Mi_ChristyChiBi
Ada satu tips aku nak share hari ni. . Kalau mata selalu rabak lepas subuh (macam aku), tapi ada niat nak baca qu… https://t.co/HCKZW0SOID
RT @cikalts: Mas, jika kau pilih aku. suatu saat kau akan tinggalkanku juga demi wanita lain.
RT @LutfaSM_3012: Apa yang aku perasan en. Banyak je lelaki hensem takde gf. Perempuan lawa takde bf. Dorang pilih untuk single sebab hati…
RT @Oshkit: Kamu pilih aku ajak taraweh apa aku ajak ta'aruf?
RT @shitlicious: Kalo kamu dikatain "ansos" sama temen2 gara kamu lagi pilih me-time dibanding nongkrong, jawab aja: "Kawan.. kadang bahag…
RT @chuunnin: CAKAP PASAL BERKAWAN NI, SERIUS SUSAH BAGI AKU. AKU JENIS BERKWN DGN SEMUA ORG. TK NAK PILIH KASIH. SELAGI KAU OKAY . AKU OK…
RT @DedicatedFanboy: Kalo jbj masuk nominasi ROTY MAMA 1 orang yg beruntung mau kasih aku album JBJ. RT aja twit ini nanti aku pilih 1 oran…
@danisamingan Ini jalan yg aku pilih , takbirr !!! Hahaha ..
RT @aslah92: Tahun lepas ada 15 orang aku nak hantar kad raya, but something happen and aku terlepas hantar. Akan hantar semula tahun ni. K…

close