Latest tweets pilih aku


RT @broluah: aku paling benci satu perasaan ni bila terpaksa pilih antara 2 perkara utk kebaikan diri tapi akan menyakitkan perasaan orang…
RT @itshzqhzln: @_fthug_ Sibbaik aku pilih rupa
/edc/ aku masih kelas 11 pengen milih buat jurusan kuliah nanti tapi takut salah pilih jurusan , jadi ku binggung… https://t.co/kLWE09W998
3CE velvet lip tint shade daffodil cantiiiik ternyata : " ) ga salah pilih warna aku tu.
“ kalau aku pilih orang yang sukakan aku “ - ye , aku tahu tu ‘)
RT @broluah: aku paling benci satu perasaan ni bila terpaksa pilih antara 2 perkara utk kebaikan diri tapi akan menyakitkan perasaan orang…
RT @broluah: aku paling benci satu perasaan ni bila terpaksa pilih antara 2 perkara utk kebaikan diri tapi akan menyakitkan perasaan orang…
RT @broluah: aku paling benci satu perasaan ni bila terpaksa pilih antara 2 perkara utk kebaikan diri tapi akan menyakitkan perasaan orang…
RT @adreamers_: @Gcz_Julianti @Official_HBY oh ya semoga kakak di notice marco yaaa aminnnn, btw kalo dinotice kabarin ya kak aku juga mau…
@Gcz_Julianti @Official_HBY oh ya semoga kakak di notice marco yaaa aminnnn, btw kalo dinotice kabarin ya kak aku j… https://t.co/M0g5D5ye1U
RT @Biscottisnicker: Kalian maunya yg menang diundi pake tweetdraw, tweetreach, dsb atau aku yg pilih sendiri? Wkwk sorry nanya gini soal…
RT @itshzqhzln: @_fthug_ Sibbaik aku pilih rupa
RT @____NZMHZQ: Takkanlah aku nak lawan beria last2 apa aku dapat ? Kalau diorang cancel pun mesti aku akan dicop sebagai perampas etc . So…
RT @broluah: aku paling benci satu perasaan ni bila terpaksa pilih antara 2 perkara utk kebaikan diri tapi akan menyakitkan perasaan orang…
RT @itshzqhzln: @_fthug_ Sibbaik aku pilih rupa

close