Latest tweets kampung otak otak

loading...

aku nak ajar ni. tak kisah la kau pro player ke no 1 kampung baru ke yg kau pukul tank dulu kenpa anjirrr. dia dah… https://t.co/PK0MpO6cf4
Ga tau apa krn pengaruh gadget dan internet, tp pas lg di kampung yg ga ada inet pun saya tetep ga bisa konsen baca… https://t.co/KndUZ0PDz4
Baru sadar, banyaknya ilmu yang masuk ke mental dan otak yang kampung, menghasilkan manusia yang toxic.
BERSYUKUR banget kemarin bisa liburan. Refreshing otak dan cuci mata. Kemana lagi kalo bukan mudik ke kampung halam… https://t.co/5bGIbO0EZo
@AmirulKhidir Dasar pakcik bawang orang kampung otak sempit
aku paling fuck bila.orang cakap "ustaz mana boleh demand gaji. buat kena niat kerana allah" butohhhhhhhhhhhh la ka… https://t.co/nrp6fuU6OI
@fcukhri dlm jalan kampung pun nak selit belah kiri..kalau ada otak nak selit tk mati la kecuali kereta ttba stop o… https://t.co/wh5aZgZ1CD
RT @iamazwann: Budak kampung sebelah, baru form 4, meninggal last year sebab malam asyik main game tak tidur, then pegi sekolah macam biasa…
penatla bodoe berfikir ni. boleh tak nak buat pape taknak fikir dah? otak balik kampung
Orang kampung otak Tak penah maju cakap mcm dia tahu semua bende annoying af
RT @itsxammee: People +62 kalo bikin hestek suka nggak pake otak! Wong kampung #JanEthesSukaBarangImpor
People +62 kalo bikin hestek suka nggak pake otak! Wong kampung #JanEthesSukaBarangImpor
3. Rahsia. "Ada 1 hero Melayu, namanya juga rahsia. Dulu lepak tepi parit kampung, sekarang lepak media massa. Asal… https://t.co/56icvAxlIR
RT @iamazwann: Budak kampung sebelah, baru form 4, meninggal last year sebab malam asyik main game tak tidur, then pegi sekolah macam biasa…

close