Latest tweets sabar2


iya dah rebus2an aja ya makannya..tinggal bentar lagi kan. sabar2 ya. plus ikan ya. dont talk bout that with me lagi ya
@h_l_s_y Wkwkwk kan paling berat emg senior. Ya wajar aja limpahin ke lu sabar2 dah masih blm peak season ini, lu c… https://t.co/4EMNbFUHi7
Kalo ga gara2 deg2an mah sabar2 wae ini nissa nungguin
@jennifergbrl WKAKAKAKAKAAKAKAKAK NGAKAK WOY SABAR2
@syais11 Heyy, contractor mana entah, patutnya deal laa dgn mak aku yg akan balik after haji nnti, ni tak sabar2 so… https://t.co/vnksx9txhj
@amirahzulkifl10 Takpo lah. Hahaha. Sabar2
@elyacimu Takpe sabar2, nnt kita mengeteh
@nadiahazahar ngan mama dia je kedekut kiss... huhu... tunggulah nikah nanti, tak sabar2 dia nak kiss wife dia.
RT @Khairykj: @Zaki_Yamani_ Julai. Tak sabar2 nak admit diri? Oh sorry, Hospital Rembau tak ada wad untuk orang sakit jiwa dan hati busuk.
@MuhdHamizan___ "sabar2...jangan mecarut...da nak magrib ni..."kata2 dlm hati sambil gosok dada😌😌
Craving nya ... Sabar²
@syakillatikah Sabar2 semua tuhh Ada hikmah nyaa
@_KimBum1_ Iyaa bby sabar2 ajaa kamu nya.. Terima apa adanya ya sayang.. Love u 😘 wkkwkwkw

close