Latest tweets sabar2


@_amysuraya Jgn mrh amy . Sabar2
RT @todoroki123456: Kak long mcm x sabar je nak masok 'sana'ngan family dia 😂😂 siap practice pakai baju oren lagi .. susah betul org yg x s…
RT @todoroki123456: Kak long mcm x sabar je nak masok 'sana'ngan family dia 😂😂 siap practice pakai baju oren lagi .. susah betul org yg x s…
@dimas_pngstu Kalo anak baik mah Positif, Dims. Kata gua mah yg sabar, ya. Nanti gua ajak temen2 yg lain besuk, kok. Sabar2 aja.
Harus sabar2 ngadepin sesama manusia. Huft.
RT @todoroki123456: Kak long mcm x sabar je nak masok 'sana'ngan family dia 😂😂 siap practice pakai baju oren lagi .. susah betul org yg x s…
Sama ja laki bini. Semua mintak simpati netizen. Ajet2 bagussss. Ka nk ikut trend. Kawin muda. Cerai muda. Ko bkn a… https://t.co/7UOLvCV6s4
RT @todoroki123456: Kak long mcm x sabar je nak masok 'sana'ngan family dia 😂😂 siap practice pakai baju oren lagi .. susah betul org yg x s…
@ezzpiko @abenhezryl_ Hahaha sabar2, klu x da cacat cela apa x dpt update pun ok. Bagi sedap hati
RT @todoroki123456: Kak long mcm x sabar je nak masok 'sana'ngan family dia 😂😂 siap practice pakai baju oren lagi .. susah betul org yg x s…
@salmanshun tawakkal man . sabar² . yg penting kau lek je aku ade semua insya allah bole setel .
RT @todoroki123456: Kak long mcm x sabar je nak masok 'sana'ngan family dia 😂😂 siap practice pakai baju oren lagi .. susah betul org yg x s…
RT @todoroki123456: Kak long mcm x sabar je nak masok 'sana'ngan family dia 😂😂 siap practice pakai baju oren lagi .. susah betul org yg x s…
RT @todoroki123456: Kak long mcm x sabar je nak masok 'sana'ngan family dia 😂😂 siap practice pakai baju oren lagi .. susah betul org yg x s…

close