Jijae58970370 (@Jijae58970370)


RT @animdavila: Aku taknak masuk campur masalah family orang. Tapi aku harap sangat parents care pasal kesihatan mental anak-anak diorang.
RT @mikatroye: dahla tak cantik acah savage pulak tuh ee annoyingnye
RT @mikatroye: Kepada budak sekolah form4 homework dah siap ke tuh ? HAHAHAHAHHAAH
RT @qhairinaqafiya: Aku sorang jeke excited gila nak sekolah🤓
RT @farrahmzm: do you guys prefer bawal or shawl ?
RT @Azfarheri: nasib baik terjaga. kalau dengar suara i dekat https://t.co/vHwgx32wf7 pagi kejap lagi, bagitau tau hahahahhhaa
RT @BLACKPINK: 📢 #블랙핑크 트위터 블루룸 라이브 곧 시작합니다🖤💖 잠시후 만나요😍 #Ask_BLACKPINK #TwitterBlueroom LIVE Q&A with #BLACKPINK #JENNIE #JISOO #LISA #ROSÉ
RT @Azfarheri: nak beli art yang cantik cantik la untuk letak dekat bilik 😍
RT @ygent_official: #BLACKPINK '24/365 with BLACKPINK' EP.1 TEASER POSTER #블랙핑크 #24_365_WITH_BLACKPINK #EP1 #TEASERPOSTER #YOUTUBE #YG htt…
RT @hanifhaiqall: Hi korang aku nak belanja satu tudung ni, just reply pilih colour mana korang nak and pilih satu nombor dari 1-100. goodl…

close