RendyPutra76 (@RendyPutra76)


Wisd rasah dienteni, sesuk wae. Tak makaryo meneh sik. Isih amot okeh iki 🐇 https://t.co/FLOfzfD25b
Wisd rasah dienteni, sesuk wae. Tak makaryo meneh sik. Isih amot okeh iki 🐇 https://t.co/FLOfzfD25b
RT @SFOG1976: Bajilak. Lagi arep dilatih Mas Seto wae, rumangsane wes Liga 1. 😝😝😝
RT @SFOG1976: Bajilak. Lagi arep dilatih Mas Seto wae, rumangsane wes Liga 1. 😝😝😝
RT @tribunmaguwo: Syarat dadi bm : kudu doyan ngelek idu :)))
RT @tribunmaguwo: Syarat dadi bm : kudu doyan ngelek idu :)))
RT @rchladty: Selamat ngolu idumu dewe (meneh) :) https://t.co/mb8EFw0nJm
RT @rchladty: Selamat ngolu idumu dewe (meneh) :) https://t.co/mb8EFw0nJm
RT @AdaRingga: @dendirmd10 Mesakke men raiso bangga ke klubmu ya, kok nganti arep sombong kok ndadak gowo alema ahaha, scum!
RT @AdaRingga: @dendirmd10 Mesakke men raiso bangga ke klubmu ya, kok nganti arep sombong kok ndadak gowo alema ahaha, scum!
RT @korwiltimur_: Matur nuwun Slemania. Acara meriahhh sampai jumpa di kompetisi tahun ini. #Slemania19th https://t.co/UJpo32TKDs
RT @korwiltimur_: Matur nuwun Slemania. Acara meriahhh sampai jumpa di kompetisi tahun ini. #Slemania19th https://t.co/UJpo32TKDs
Nyanyi dewe, kobongan dewe. Hiya hiya hiya https://t.co/uOzXAOzb6s
Nyanyi dewe, kobongan dewe. Hiya hiya hiya https://t.co/uOzXAOzb6s

close