adilarosnan (@adilarosnan)


RT @SheMizuhara: LGBT takyah nak tuntut hak sangat la. pasal isu tandas ni yg LGBT takyah guna tandas OKU. guna tandas rumah sendiri je ok.…
RT @danialzz__: aku tak suka marah marah tak tentu pasal. orang buat sial pun, aku cuba jadi baik. bila aku dah start kurang ajar, you’ve c…
RT @parkbunsso: The last pikachu is park woojin https://t.co/HTCF8qrpLn
RT @ashraffbasrii: Tarikh Arafah tahun ni InShaAllah 21/8/18 (9 Zulhijjah). Waktu paling mustajab doa around 8:45PM - 11:30PM. 5 doa nak…
Hongki ni aku rasa dia mmg telan CD sebelum perform sbb suara dia sedap gila weh perform live, jeong sewoon too 😭 💕 #KWAVE3MusicFestival
Monsta X and FT island is so lit last night!🔥Waiting for hyungwon but yaaa he's so shy shy boy 😂 Hani & Seolhyun so… https://t.co/xg4KQhUFxn
RT @silly_boney: Cukup 30 RT, aku open thread kisah seram real. Hantu galah kat highway SKVE. Highway yg smpai skrg tkde lampu jalan. L…
RT @foreverwithw1: Someone asked me: why stan wanna one when they'll leave you eventually? I answered: because my love for them is bigger…
Damnnn! terkunci dalam bilik sendiri 😂 aku dah la terlambat dah ni
RT @___ANN3___: Doing a survey here. RT for super ring. Fav for cheezels. https://t.co/Sj8kkWhrxa
RT @waktuSolatKLANG: Telah masuk waktu solat fardhu Zohor (13:20) bagi kawasan Klang & yg sewaktu dengannya #WaktuSolat
anyone selling/giving hyungwon pc at the venue? Really want it 😣 #KWAVE3MusicalFestival
it's so nice thooo ㅠ ㅠ i'm crying inside 😭 couldn't make it for this week 😥😥😥
@jinyounggie0510 i want hyungwon polaroid set, can ahhh ?
mak aiiii rz dah start que 😂 #KWAVE3MusicFestival
RT @aasaisyahazmi: Sesiapa shj yang nampak tweet ini, saya doakan anda diturunkan rezeki selebat hujan rahmat yang turun di seluruh bumi Al…
RT @shahidanasir_: Salam. nak minta jasa baik semua supaya mendoakan kesihatan abah saya, Mohd Nasir bin Jaafar. Cancer tahap 4, tengah kri…
RT @asniranasrah: Save the date gais. Siapa paling banyak kutuk muka ikan keli lah paling kena ingat date ni 😌 https://t.co/mxMESOqcpb
RT @ongforever1290: Life when you’re a Wannable hahhahhahahahhahhahahahahhahahah https://t.co/nIrRTutXR3

close