aliaaazizzz (@aliaaazizzz)


RT @nxdxah_: @neenaasabki Sri Damansara semalam, dua2 belah jalan pokok patah. Hujan lain macam semalam. https://t.co/BgV9mQ3buf
RT @nxdxah_: @neenaasabki Sri Damansara semalam, dua2 belah jalan pokok patah. Hujan lain macam semalam. https://t.co/BgV9mQ3buf
RT @azrulazimi: Selamat pagi. @kosmo_online ni pagi-pagi dah bagi orang marah!😀 https://t.co/0SaifYZp8n
RT @azrulazimi: Selamat pagi. @kosmo_online ni pagi-pagi dah bagi orang marah!😀 https://t.co/0SaifYZp8n
RT @AZRILROZALI: Tips meal kurus jika jalan2 di shopping mall 1. Chicken rice shop - steamed chicken / roasted chicken + nasi πŸ‘ŠπŸ» 2. Subwa…
RT @AZRILROZALI: Tips meal kurus jika jalan2 di shopping mall

1. Chicken rice shop - steamed chicken / roasted chicken + nasi πŸ‘ŠπŸ»

2. Subwa…
RT @bckupacc99: For me, tak pernah rasa jealous dengan orang yang kahwin awal ni, but i really jealous with successful person at young age.πŸ₯Ί
RT @bckupacc99: For me, tak pernah rasa jealous dengan orang yang kahwin awal ni, but i really jealous with successful person at young age.πŸ₯Ί
RT @k_izzuddin: Ni baru betul. Asyik yg body ketak2 je 🀣🀣 https://t.co/nztvyKuNeH
RT @k_izzuddin: Ni baru betul. Asyik yg body ketak2 je
🀣🀣 https://t.co/nztvyKuNeH
Okay yg ni ja aku terima sikit alif berbanding aweera . πŸ˜‚#GegarVaganza8
Okay yg ni ja aku terima sikit alif berbanding aweera . πŸ˜‚#GegarVaganza8
RT @mylovepipit: akhirnya kini pasti amuk : yeah yeah 🀣🀣🀣🀣 #GegarVaganza8
RT @mylovepipit: akhirnya kini pasti
amuk : yeah yeah
🀣🀣🀣🀣
#GegarVaganza8
RT @fareeishappy: Hahahaahha Tokram savage!! Dorg pilih lagi sendiri ler #GegarVaganza8
RT @fareeishappy: Hahahaahha Tokram savage!! Dorg pilih lagi sendiri ler #GegarVaganza8
Patutla hat sorang tu asyik dapat lagu ikut dia jaaa #GegarVaganza8
Patutla hat sorang tu asyik dapat lagu ikut dia jaaa #GegarVaganza8
RT @DrBeniRusani: Karoshi. In your lifestyle & work demand β€” is this something you’re afraid of? As in my yesterday’s tweet. Sleep, rest…
RT @DrBeniRusani: Karoshi.

In your lifestyle & work demand β€” is this something you’re afraid of? 

As in my yesterday’s tweet. Sleep,...
RT @AusMeshi: Wantan paling sedap ! Ingatkan dah takde, rupanya pindah ke Ipoh Night Market @MohKeIpoh https://t.co/hEa94Se1Mi
RT @AusMeshi: Wantan paling sedap ! Ingatkan dah takde, rupanya pindah ke Ipoh Night Market

@MohKeIpoh https://t.co/hEa94Se1Mi
Jihan "gerak, eh habis dah" hahahahaha #GegarVaganza8
Jihan

close