aliusTVRI (@aliusTVRI)

What is insurance?

What is insurance? Insurance is a contract between an individual (the policyholder) and an insurance company. This contract provides that the insurance company will cover some portion of a policyholder’s loss as long as the policyholder meets certain conditions stipulated in the insurance contract. The policyholder pays a premium to obtain insurance coverage. If the policyholder experiences a loss covered by insurance, such as a car accident or a house fire, the policyholder files a claim for reimbursement with the insurance company. The policyholder will pay a deductible to cover part of the loss, and the insurance company will pay the rest.

When you buy an insurance policy, you’re pooling your loss risk with the loss risk of everyone else who has purchased insurance from the same company. If you get your homeowners insurance from State Farm, which sells far more homeowners insurance policies than any of its competitors, you’re joining forces with millions of other homeowners to collectively protect each other against loss. Each homeowner pays annual premiums; State Farm collected more than $39.593 billion in earned premiums in 2016, according to its annual report.


Twitter makin lucu. Ada yg mengaku sedang kesulitan keuangan, lalu posting twit berbayar untuk minta transferan. Ha… https://t.co/OrkVlQxiBe
Kok jadi kesel ya sama unit M yang satu ini. Yang bikin citra buruk itu ya anak2 bgini ini. Suka nahan2 gak jelas. Maunya apa sih
@ShopeeID kalo bgini sih kayaknya memang si penjual udah coba order @GrabID deh. ini kyaknya menyerah si mesin penc… https://t.co/ABu3bQva87
dear @GrabID Kenapa dua hari ini pengiriman Grab Same Day untuk orderan @ShopeeID selalu bikin kuciwa yak. Selalu d… https://t.co/3EZQyftB87
it's almost the end of the day
Mungkin dulu waktu bayi dia dibuang dari kerajaan majapahit. Hahahaa Menelusuri Bekas Rumah Raja Keraton Agung Se… https://t.co/kCIoLXlVla
@nie_ennie oh gitu yaa
Official broadcastnya bukan kaleng kaleng ini mah. Ga ada pengkhususan cabor. Yang gak populer aja disiarkan, Apala… https://t.co/ZkuvZfNRnF
Official broadcastnya bukan kaleng kaleng ini mah. Ga ada pengkhususan cabor. Yang gak populer aja disiarkan, Apala… https://t.co/ZkuvZfNRnF
@Sabbiena20 @TVRISPORTHD Memang komentator nyebutnya apa mbak?
@Sabbiena20 @TVRISPORTHD Memang komentator nyebutnya apa mbak?
@bosbeo Pelatnas karate di gedung serbaguna Koni mas.
@bosbeo Pelatnas karate di gedung serbaguna Koni mas.
@may_warkot Iya. Kalo berbakat jadi timnas bakal terus jadi bahan berita gegara namanya ni anak. Hahahahaa
@may_warkot Iya. Kalo berbakat jadi timnas bakal terus jadi bahan berita gegara namanya ni anak. Hahahahaa
My name is N. Just call me N. 😁 https://t.co/6dc2XGxwSW
My name is N. Just call me N. 😁 https://t.co/6dc2XGxwSW
Plat nomor baru bapak Menteri https://t.co/CE9MJbhzZ7
Plat nomor baru bapak Menteri https://t.co/CE9MJbhzZ7
Satu Pagi di Tepian Danau https://t.co/vsAX2veOs2
Satu Pagi di Tepian Danau https://t.co/vsAX2veOs2
Sudah 10 Oktober 2019. Besok sudah memasuki pekan kedua di bulan ini. Persoalan yang itu, Semoga tidak menjadi perm… https://t.co/9IOmfw8Ds6
Sudah 10 Oktober 2019. Besok sudah memasuki pekan kedua di bulan ini. Persoalan yang itu, Semoga tidak menjadi perm… https://t.co/9IOmfw8Ds6

close