banjarbase (@banjarbase)


/wal dm an yo? Ulun lakian
/wal heh asli kyp lah sudah bpdh “matii yo. Aku handak guring” tapi malah kaya “kena haja”. Liati jam pang wey
/wal orang lo kalo jatuh cinta tu bahagia, sorang malah takut 🥲
/wal ada yang terkendala login ig kah, setelah di deactive account sementara
/wal ada yang mau telfonan lah sharing keluh kesah hari ini. M here
/wal di goda nya banar diriku jaka keingatan kuitan sdh am tegawi aku tpi jujur aku jua menggawi itu 😢
/wal f ada yg mau vc slipkol gak?
Ada yang di cerita kopi kah /wal
/wal haii, mo nanya nii sm cewe2 yg suka maskara-an. jadi kan, aku hdk nyoba beli maskara lo, sblmnya akutu pk hype… https://t.co/G7li1cyqZw
baik apa guys mnurut km lkian kek itu
/wal Kan aku lagi ldr an nih, handak tetamu loh, tapi jr nya, inya handak mnta ongkosi biar inya kawa mndatangi, me… https://t.co/zRgknq5Mia
/wal black phone/jurassic world?
/wal purun bnr menyakiti hati anak yteam😌
/wal yg rajin nyeri bagian dada kiri tu km kompres pake yg anget atau dingin? Atau kd perlu dikompres?
/wal gasan kawan akun ml banjarbanartv tdi heh bungul banar buhan km main tu membari muar🤣
/wal gas kah nasi kuning handil bakti
bekisahan yu /wal yg mau kena ku ketuk dm nya hehe
/wal Demi kau dan si buah hati, maaf papah terpaksa merantau. Doakan papah ya.

close