farisjimboo (@farisjimboo)

loading...

@qatrunm @kiithesx kalau ada kau bangga jadi budak UKM tak?
@FaizuddinZukri my malaysia your malaysia too bang.
RT @h4sy4: BREAKING NEWS: Syed Saddiq has been hospitalised AGAIN due to back pain after carrying the WHOLE cabinet for the third time this…
RT @Muzakkir_Zuki: Mungkin ramai yang tersentuh part Issey bercakap pasal ibu dia, tapi qoute dia pasal kehidupan tu lagi menyentuh hati ak…
Pindah sokong kelab dari Manchester United ke Liverpool adalah benda paling rare kau boleh jumpa dalam scene bolase… https://t.co/ZcBzAr7Obq
RT @dankemessi: ATPP ❤️💛⚽🇲🇾 Thank you, thank you, thank you. https://t.co/5BQFaf28Bn
RT @dankemessi: ATPP ❤️💛⚽🇲🇾

Thank you, thank you, thank you. https://t.co/5BQFaf28Bn
@bang_naja @malayan_fact pakai debit je bang. saya baru purchase
@bang_naja @malayan_fact pakai debit je bang. saya baru purchase
RT @ketengahketepi: Wear the clothes you can afford, Eat the food you can afford, Drink the alcohol you can afford, Live where you can affo…
@adrizamri kasilah viral bang cerita nya. kasi media cover apa semua. cerita rare kod. saya sampai sekarang amaze.
Korang ni goreng ayam pun nak ikut artis apebenda.
RT @faizalhamssin: Gojek would do wonders to our last-mile connectivity in KL. You can take the RM2 motorbike ride (instead of the RM10 Gr…

close