farisjimboo (@farisjimboo)


Salam @_imrnazizi 9999/10 siot. peh gila babi KL special force kalah ni, aku pernah baca dulu orang rate paling tin… https://t.co/QhCPEb2HwE
RT @arxxxxmand: I dont know which upin ipin this person has been watching but i know for sure duduk hotel kat disneyland hong kong disney c…
RT @sodiqsigaraga: @Duurianne Tak mintak banyak. Mintak jangan jadi bodoh je. https://t.co/S2dh0STO8p
RT @sodiqsigaraga: @Duurianne Tak mintak banyak. Mintak jangan jadi bodoh je. https://t.co/S2dh0STO8p
RT @bernamadotcom: Lelaki warga Singapura yang dikehendaki berhubung kes pencemaran kimia di Sungai Kim Kim, Pasir Gudang, tiba di perkaran…
RT @bernamadotcom: Lelaki warga Singapura yang dikehendaki berhubung kes pencemaran kimia di Sungai Kim Kim, Pasir Gudang, tiba di perkaran…
@abbylaila_ fake acc tu rasanya
@abbylaila_ fake acc tu rasanya
RT @RimauXI: Cubit peha United, peha Liverpool terasa.
RT @RimauXI: Cubit peha United, peha Liverpool terasa.
RT @AdDien90: Baru seminggu activate Twitter dah rasa nak deactivate semula. Betul orang kata kalau dah tawar hati, nak get back the same f…
RT @AdDien90: Baru seminggu activate Twitter dah rasa nak deactivate semula. Betul orang kata kalau dah tawar hati, nak get back the same f…
33.5 juta views dah video ni. Power2 tak power sampai boleh guna untuk meme/troll macam2 situation. https://t.co/z7KrncS0zH
33.5 juta views dah video ni. Power2 tak power sampai boleh guna untuk meme/troll macam2 situation. https://t.co/z7KrncS0zH
@atieyyyhairi @KeizrulAzfar @GotNoChill19 ke kau mmg sengaja mention nama kent?
@atieyyyhairi @KeizrulAzfar @GotNoChill19 ke kau mmg sengaja mention nama kent?
@NajibLehan @JtmkPsis okay. terima kasih bang
@NajibLehan @JtmkPsis okay. terima kasih bang
@GotNoChill19 Kahkahkah aku dulu kutuk Liverpool kod keeper pun nak beli mahal2 tak lama lepastu Chelsea beli lagi… https://t.co/68amJ2rfNP
@GotNoChill19 Kahkahkah aku dulu kutuk Liverpool kod keeper pun nak beli mahal2 tak lama lepastu Chelsea beli lagi… https://t.co/68amJ2rfNP
@GotNoChill19 Menyu takde kalau takde De Gea mmg dah lama main second league lep. Allison tak terbukti lagi season… https://t.co/ZizFYvdRMS
@GotNoChill19 Menyu takde kalau takde De Gea mmg dah lama main second league lep. Allison tak terbukti lagi season… https://t.co/ZizFYvdRMS
@NajibLehan @JtmkPsis ohhh, kalau saya ambek lecturer lain senang gagal ke?
@NajibLehan @JtmkPsis ohhh, kalau saya ambek lecturer lain senang gagal ke?
Man marking from Ashley Young. #MUNMCI https://t.co/iR5W1IxDJV
Man marking from Ashley Young. #MUNMCI https://t.co/iR5W1IxDJV
@leredza macam menarik. video game tu aku tengok macam gelap sikit dia punya mood. anime pun sama ke? sebab tak ber… https://t.co/aKTCe5Vqb8
@leredza macam menarik. video game tu aku tengok macam gelap sikit dia punya mood. anime pun sama ke? sebab tak ber… https://t.co/aKTCe5Vqb8
@leredza cerita pasal apa?
@leredza cerita pasal apa?

close