swiftieneedstay (@swiftieneedstay)


RT @amrhazmn_: aku punya minat kat crush aku dulu satu rumah sukan pon rasa ada jodoh :')
RT @IsItChillTaylor: This night gave us Getaway Car and I’m eternally grateful https://t.co/fkYEiOV5wL
RT @mosaiccheart: taylor really said this and just left us hanging huh https://t.co/aAa9kSqjmC
RT @afqhmtrdi: Turn off dengan lelaki yang suka downgrade perempuan and mulut cam harom.
RT @nrljnh: Dapat bf yang soft spoken bukannya lucky, mmg patutnya macamtu. Bila dah tau bf sendiri suka maki2, bawak2 lah berambus. Dia ta…
RT @topislamictwit: I said to Allah : I hate life Allah replied : Who asked you to love life? Just love Me and your life will be beautiful.
RT @_dyahh_: Order burger king Me: "nak mushroom swiss 1" Cashier: "nak single ke double?" Me:"single jelah sebab saya pun single" Cash…
RT @usbrmedia: 1, 2, 3.. let's go swifties! We are voting for @taylorswift13's #Delicate music video for #BestMusicVideo at the #iHeartAwa
RT @TaekookFiance: AIN EDRUCE jawab soalan korea "kan aku kata, I was born to be a korean tapi tercampak dlm keluarga melayu " HAHAHAHAHAH…
RT @twt_nina: @amxrrrrrr Wow tak pernah terfikir nak lukis penyidai dulu haha
RT @amxrrrrrr: Benda wajib ada dekat lukisan dulu dulu : 1) pokok kelapa 2) kereta sportrim 5 batang 3) matahari separuh dkt tgah-ii buki…
RT @KKabzkaka: member : bro tolong aku kirim salam lisa me : i got u bro *goes to blackpink concert* https://t.co/WacrvC3iwk
RT @rinamidi: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA BOLEH TAHAN PAKCIK AKU NI 🤣 https://t.co/UdByFnnGiw
RT @_Vantaee: Me after knowing spm result out on this feb #spm2018 https://t.co/bw8S3qctcz
RT @azrinyancat: if spm results announced this late feb, few things came to mind 1.we're stupid enough that we left a lot of blank space he…
RT @naeunnalit: At this point motif viral should call all of 01 batch ,kita dah viral ni guys 😂 #spm2018
RT @azrinyancat: or maybe penyemak got competition who ticks fast gets a lot of food #spm2018
RT @elyxiuminion: Dear SPM results, please be nice to all of us ✨ #SPM2018
RT @littlemissisaac: Batch 01 full of suprise #SPM2018

close