widyous (@widyous)

loading...

RT @topkrisus: Mark: banyak cowok2 ya hari ini dateng kesini gue gangerti apa kalian fans kita atau cuma nemenin cewek2nya. Kalo lo lo pada…
RT @13elieveSG: [HQ PIC] 190822 Yesung Twitter Update - What are you looking at, Yesung? [2P] https://t.co/7LpWcjvzNN
RT @13elieveSG: [HQ PIC] 190822 Yesung Twitter Update - What are you looking at, Yesung? [2P] https://t.co/7LpWcjvzNN
RT @Kyhnations: So the ones who swing Seungyoun are Yohan and Hangyul?? Lmaooo skdjsjfk these 3 together are really a big mess 🤣🤣 https://…
RT @eternaldroplets: Ya intinya all of us are trying our best, and i hope everyone knows that none of their effort goes to waste.
RT @mydayfess: Mdf ada yang tau ini anak kampus mana? Yang pake topi boleh juga tuh 😳 https://t.co/raKnwbmIpu
RT @prince__danik: Actually these sections have a great view. I was at 307 when i attended One The World at Axiata Arena last year and the…
RT @absolutia: Utk yg belum paham istilah POLITICAL CORRECTNESS nah ini contohnya. Dan ini buruk sekali untuk penegakan hukum. Lebih buru…
RT @heechullieoppa: even if hyukjae is dating or married, he does not owe us an explanation, it's his life. https://t.co/9TrCPjR7Jt
RT @OH_mes2: Yoo Ho Jin PD is preparing a new tvN music variety show, title undecided yet Expected Cast: Jeon Hyun Moo Kim Jun Ho John Par…
RT @realdefdanielss: Q. Any upcoming plans? Daniel: I'd like to get started on the next album, I think I'm already thinking a lot about w…
RT @seungyounedt: MAA THIS EDIT MAAAAA LOOK AT THE TRANSITION FROM LUIZY TO X1'S CHO SEUNGYOUN 😭😭😭😭 https://t.co/Fqtu5VMxH8
RT @101fess: -101 ws: abis ini pokonya mau mandi sw: alah mana ada. biasa juga gegoleran terus ketiduran hg: dongpyo tadi kaga mandi dp: IH…
@Sari_SiWon ur welcomee :))) emang kalau jodoh pasti ada jalannya kak 😆🤗 have fuuun yaaa 💖
RT @Fauzan15Ya: @kangchulllllll Positive thinking, mungkin Marjan di tasnya pecah.
RT @Sari_SiWon: Tadinya udah hopeless banget. Aku mikirnya war jam 10 kan, yaudah santai aja ke kantor. Baru ngeh jam 10 waktu KL berarti j…
RT @GyuShadow203: After singing, presenting programs & mastering rap music, Kyuhyun proved to be an integrated & wonderful dancer Proud wor…

close