Latest tweets rumah siap kerja


km gausah bingung mikirin mama papa yg rumit,km fokus aja sm karir dan kerja km, kalo butuh keluarga,pulang aja ker… https://t.co/5iLeaucTvP
Balik kerja boleh tahan penat juga lah sampai rumah pukul 11. Disebabkan aku kerja kedai makan memang aku akan ambi… https://t.co/NEhgQbrxpE
Petang tadi aku tanya coverage unifi fibre ada tak area rumah aku dia kata lorong aku je takde siot betul perangai buat kerja tak siap
Balik kerja dah petang then nak boleh sampai rumah setengah jam dah then nak mandi then siap setengah jam. Tengok2… https://t.co/95dEFYmKkn
Briefing company dari pagi sampai petang.Pukul 4 aku baru dapat kerja untuk admin.Baru buat kejap dah pukul 5.Super… https://t.co/06Rrke0W2u
Bila kerja semua dah siap, then duduk rumah jee 😌 dah naik tepu dahh 😩
Pengen gitu cuma dirumah aja habisin waktu sm anak. Masakin suami. Suami plg kerja makan dan siap rumah dah bersih… https://t.co/59cEiUxN8D
Dilema jugak nak beli barang2 bilik ke tak. Sebab kerja tak tau bulan berapa. Pastu kalau beli barang nnt beratus j… https://t.co/vbPpcLMUXe
@Samantha__chong @IsmailSabri60 Kita rakyat, kalian suruh duduk rumah jgn balik kg, frontliners, orang kerja kat Si… https://t.co/NsYStWWRW2
Ironi hari ini adalah dah bersiap siap kluar rumah utk kerja today. But i have to go to Taipan first to meet my sis… https://t.co/dFg5jOrd7D
RT @dytiaaurinh: Yg kaya - duduk rumah besar siap ada personal beach. quarantine berbulan makan grab order hari2 pun ok. Yang miskin -kalau…
Lama x selfie. Kerja di sekolah dh siap. PdPR pun dh settle hari ni. Jom balik! Layan netflix kt rumah. https://t.co/cm3iQ5eP3O
Lama x selfie. Kerja di sekolah dh siap. PdPR pun dh settle hari ni. Jom balik! Layan netflix kt rumah. https://t.co/cm3iQ5eP3O
RT @dytiaaurinh: Yg kaya - duduk rumah besar siap ada personal beach. quarantine berbulan makan grab order hari2 pun ok. Yang miskin -kalau…
RT @dytiaaurinh: Yg kaya - duduk rumah besar siap ada personal beach. quarantine berbulan makan grab order hari2 pun ok. Yang miskin -kalau…
lepas siap kan kerja office sikit, nak kemas rumah.. baru 40% siap ni.. smlm nak all out malam tp laki tak bagi..
lepas siap kan kerja office sikit, nak kemas rumah.. baru 40% siap ni.. smlm nak all out malam tp laki tak bagi..
RT @dytiaaurinh: Yg kaya - duduk rumah besar siap ada personal beach. quarantine berbulan makan grab order hari2 pun ok. Yang miskin -kalau…
RT @dytiaaurinh: Yg kaya - duduk rumah besar siap ada personal beach. quarantine berbulan makan grab order hari2 pun ok. Yang miskin -kalau…

close