ijaicool (@ijaicool)


Rumusan pengumuman Pakej Bantuan Khas oleh PM: https://t.co/n2YVrjP2i0
Rumusan pengumuman Pakej Bantuan Khas oleh PM: https://t.co/n2YVrjP2i0
@j1mspc Dammit aku baru taip
@j1mspc Dammit aku baru taip
PERMAI PERMAI Tang Tu
PERMAI PERMAI Tang Tu
🤝 🤝 Rugi seri match ni sebab aku yakin kedua-dua belah pihak dalam draft dah ready dah tweet bila menang / kalah
🤝  🤝 

Rugi seri match ni sebab aku yakin kedua-dua belah pihak dalam draft dah ready dah tweet bila menang / kalah
Me keluar ambil makanan daripada Foodpanda untuk kali yang keempat harini: https://t.co/PfeNld4J1S
@azsamad Nice. Bolehla upload video cover / breakdown untuk kami belajar sekali 😊
@bartbhrdn Pakai wireless ke try pakai LAN cable tak sampai 2 jam boleh siap transfer semua
@mumuedstar Wowww dapat tele US hantaran nikah?? Series apa ni ultra ke pro. Nice harap kau balas dengan beg tangan… https://t.co/hCNNMyBPLN
@mumuedstar Tbh aku mula2 nak beli tele sebab warna butterscotch blonde tu tak kaji lagi specs dia haha. Tapi lepas… https://t.co/SrX3omNy8w
@mumuedstar Haha player jazzmaster ke aku pun tengah usha nak beli player series tapi telecaster la. Kalau lulus is… https://t.co/UKO8DaQ7VA
@mumuedstar Please fender kau 4x ganda kot harga ni PRS SE. Jazzmaster kan pernah nampak kau post dulu
@mumuedstar (Suruh anak ambil gambar tengah main gitar sambil berkain pelikat nak tunjuk maghrib bukan penghalang) https://t.co/N83EMziGkG

close