maghdaqonita (@maghdaqonita)


JAEMIN UNIVERSE 💚🐰 This is my fourth time drawing @na.jaemin0813 . . Reference from : @NCTsmtown App : Autodesk Ske… https://t.co/62J0Pfxe16
CHENLE [B'day FANART] Happy birthday to our beloved shining music star, Zhong Chenle! Be happy and stay healthy - 🐬… https://t.co/lxBUQPU35Z
Bersembunyi dibalik pembenaran NICE ^^ Udah terbiasa sih, skrg emang waktunya jadi pengamat, no comment, netral aja… https://t.co/HTTSXZqSVz
1 jam berlalu masih dapet baju sama tangan aja 😪😴 #NCTFanart #HAECHAN https://t.co/nSbaObD1pM
1 jam berlalu masih dapet baju sama tangan aja 😪😴
#NCTFanart 
#HAECHAN https://t.co/nSbaObD1pM
People always talk about family being the most important thing in life but it's usually family that hurts you the m… https://t.co/gIons19fac
People always talk about family being the most important thing in life but it's usually family that hurts you the m… https://t.co/gIons19fac
MARK LEE [FANART] NCT Dream Season's Greetings - 🦁🌻 . . Reference from : @nctdream App : Autodesk Sketchbook for An… https://t.co/L6HfiyNCrC
MARK LEE [FANART]
NCT Dream Season's Greetings - 🦁🌻
.
.
Reference from : @nctdream
App : Autodesk Sketchbook for An… https://t.co/L6HfiyNCrC
DOYOUNG From NCT 127 - 🌻🐰 1) Semangat menggambar 100%, detail wajib, bikinnya lama banget 2) Coba dikasih glitter… https://t.co/fLrmu8eT0C
DOYOUNG From NCT 127 - 🌻🐰
1) Semangat menggambar 100%, detail wajib, bikinnya lama banget 
2) Coba dikasih glitter… https://t.co/fLrmu8eT0C
Promises are the sweetest lies (:
Promises are the sweetest lies (:
NCT 127 pastinya bakal bawain lagu hits mereka di Shopee 11.11 TV Show! Yakin sih bakal ada kejutan spesial dari me… https://t.co/yE4kRy7UZc
NCT 127 pastinya bakal bawain lagu hits mereka di Shopee 11.11 TV Show! Yakin sih bakal ada kejutan spesial dari me… https://t.co/yE4kRy7UZc
Percuma kita berinisiatif kalau tidak dihargai :)
Percuma kita berinisiatif kalau tidak dihargai :)
You are my favorite (Vampire) 🧛 I enjoyed so much drawing this boy because i'm a sunflower. Haechan-a you look li… https://t.co/KXTxNkUuDM
You are my favorite (Vampire) 🧛 
I enjoyed so much drawing this boy because i'm a sunflower. 
Haechan-a you look li… https://t.co/KXTxNkUuDM
Gini yaa rasanya ngga bisa lagi percaya selain sama diri sendiri 😊
Gini yaa rasanya ngga bisa lagi percaya selain sama diri sendiri 😊
MINA from twice - 🌻 I had fun adding the highlighters here 💕 hope you liked it. . App : Autodesk Sketchbook for An… https://t.co/syW2cqwi4r
MINA from twice - 🌻 
I had fun adding the highlighters here 💕 hope you liked it.
.
App : Autodesk Sketchbook for An… https://t.co/syW2cqwi4r

close