mutemuett (@mutemuett)


@bestarii_ @mrzack82 @f4kr0ls00d Shoot, aku silap ampun bang. Iya bener PM lebih berkuasa dari President. Di petang hari aku agak keliru.
@bestarii_ @mrzack82 @f4kr0ls00d Hm tak perlu nak cabar negara aku ada ke tak? Kau buat dulu dekat negara kau kito… https://t.co/D2oxFR29zo
@bestarii_ @mrzack82 @f4kr0ls00d Kalau nak sembang ada campuran Cina x Pribumi halahh Malaysia ni pun banyak
@bestarii_ @mrzack82 @f4kr0ls00d Negara kau kan paling sama rata haknya kenapa tunjuk biodata Gus Dur yg ada keturu… https://t.co/a9R7nUeICO
@bestarii_ @mrzack82 @f4kr0ls00d Lah bukan ke kau kata negara kau semua hak sama rata dlm perlembagaan kenapa tak a… https://t.co/chJn4DkDjn
@Bagas_21_ @bestarii_ @mrzack82 @f4kr0ls00d Wow tahu tahu je mesti suka baca berita Malaysia ni , okay thank you
@Bagas_21_ @bestarii_ @mrzack82 @f4kr0ls00d Woah makasi ntar nanti Tesla pindah ke Malaysia.🤭 amiin
@Bagas_21_ @bestarii_ @mrzack82 @f4kr0ls00d Hmm betul lah tu betul ape kau cakap mmg betul. Tahniah lah nohh
@bestarii_ @mrzack82 @f4kr0ls00d Okay siap bang jago, negara kaulah yg paling tak racist seantero dunia
@Bagas_21_ @bestarii_ @mrzack82 @f4kr0ls00d Negara sendiri peluang pekerjaan diambil dari pekerja China patutlah banyak yg keluar negara 😵
@Bagas_21_ @bestarii_ @mrzack82 @f4kr0ls00d Oops sorry tertinggal perkataan " banyak import tenaga kerja dari China… https://t.co/C7qUhegGsD
@Bagas_21_ @bestarii_ @mrzack82 @f4kr0ls00d Aku dah kata Indo ni bukan mau kalah sembang mesti nak Ken and punya. K… https://t.co/4cUv05UgFb
@Bagas_21_ @bestarii_ @mrzack82 @f4kr0ls00d Kau pun apa kurangnya undermine Malaysia sebab BaRu SaTu KiLaNg Kol HeBoH. What's the diff
@Bagas_21_ @bestarii_ @mrzack82 @f4kr0ls00d Kalau dah tau banyak, kenapa banyak orang kau kerja sini. Dah la riak k… https://t.co/fJQHK5DnHI
@bestarii_ @mrzack82 @f4kr0ls00d Come on we all know they are not president of RI but more to "RI Serikat"
@Bagas_21_ @bestarii_ @mrzack82 @f4kr0ls00d Well depends on how you define e "racist". Shud we say the above articl… https://t.co/cxBs6YmRWY
@bestarii_ @mrzack82 @f4kr0ls00d Ye lah batak dgn ambon majority pribumi Christian cuba kau try Chinese Christian s… https://t.co/QUCOKLFSSh
@Bagas_21_ @bestarii_ @mrzack82 @f4kr0ls00d Hm iri latu, aku counter mcm tu dah undermine someone.
@Bagas_21_ @bestarii_ @mrzack82 @f4kr0ls00d Hm ikut lah kalau kau define context atas tu as racist ya racist.

close