nadyazainalll (@nadyazainalll)


Happy Birthday dearself 🤍 thank you to my parents and Allah 🤍
RT @mfaizfablillah: Nak fikir simple je. So here you go: No risk, no reward. Tak gerak, tak jalan. Tak buat, tak dapat.
RT @mfaizfablillah: Nak fikir simple je. So here you go:

No risk, no reward.
Tak gerak, tak jalan.
Tak buat, tak dapat.
I tak habis lagi rasa happy ni!! I harap jodoh i dengan @tatagaltier panjang and dapat tolong ramai orang❤️‍🔥… https://t.co/jKChUYQAnB
I tak habis lagi rasa happy ni!! I harap jodoh i dengan @tatagaltier panjang and dapat tolong ramai orang❤️‍🔥… https://t.co/jKChUYQAnB
Alhamdulillah!! Thank you @tatagaltier ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://t.co/IvuVU54a7H
Alhamdulillah!! Thank you @tatagaltier ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://t.co/IvuVU54a7H
Girls like you pun i nangis sebab last tu dia dengan bini dia 😭😭😭😭 apesal ni
Girls like you pun i nangis sebab last tu dia dengan bini dia 😭😭😭😭 apesal ni
I dengar lagu Rockabye and i nangis. Music dia tak sesuai tapi sedih tau lagu tu😭
I dengar lagu Rockabye and i nangis. Music dia tak sesuai tapi sedih tau lagu tu😭
Dulu i tak suka shawn mendes tau, i cuba siasak rupanya sebab i marah dia tak suka i. Bila i terima hakikat, baru i suka dia 🤣
Dulu i tak suka shawn mendes tau, i cuba siasak rupanya sebab i marah dia tak suka i. Bila i terima hakikat, baru i suka dia 🤣
RT @DrRedzaZainol: Pernah anak sulung saya kemas-kemas mainan kat lantai, air mata dia berjurai keluar. Dalam hati saya duk bertanya, “Laa…
RT @DrRedzaZainol: Pernah anak sulung saya kemas-kemas mainan kat lantai, air mata dia berjurai keluar.

Dalam hati saya duk bertanya, “Laa…
RT @justfuzzyhere: quick update , got this one dr sending me this pic for next game ???😭 im so clueless 😭😭😭😭😭😭?? https://t.co/QHN80YR65h
RT @justfuzzyhere: quick update , got this one dr sending me this pic for next game ???😭 im so clueless 😭😭😭😭😭😭??...
Goblok! Apa yang i post i tak boleh tengok balik sebab ya allah amende ko ni Nadia
Goblok! Apa yang i post i tak boleh tengok balik sebab ya allah amende ko ni Nadia
RT @efanhamza: "Aku boleh bunuh semua oyen ketika aku berkuasa. Aku tinggalkan sedikit kepada kamu supaya kamu kenal siapa oyen"
RT @efanhamza:
RT @JatIkhwan: Malam ni malam bulan purnama. Ada namanya, Harvest Moon. Dulu, para petani gunakan cahaya bulan yang terang pada bulan Septe…
RT @JatIkhwan: Malam ni malam bulan purnama. Ada namanya, Harvest Moon. Dulu, para petani gunakan cahaya bulan yang terang pada bulan Septe…

close